dissabte, de juliol 07, 2007

La Coordinadora d’Usuaris de la Sanitat


    



    La Coordinadora d’Usuaris de la Sanitat i consum és una associació de consumidors amb més de 25 anys d’experiència a tot el territori català [veieu la seva web], la seva principal finalitat és la d’assessorar, informar i divulgar tots els temes relacionats amb el mon de la salut, el consum, seguretat alimentària, medi ambient i temes socials.

     També té com objectius principals la formació i informació dels joves en temes relacionats amb la salut i el consum. El col·lectiu de persones grans són també una de les prioritats de la C.U.S. pel que fa a la informació i formació.

    Vetllar perquè els consumidors coneguin quins són els seus drets i deures [veieu els seus butlletíns] i també perquè exerceixen un consum responsable i solidari, cosa que només es pot fer des del coneixement.

     La C.U.S. com associació de consumidors està considerada com una de les més representatives de Catalunya i forma part del Consell de Direcció de l’Agència Catalana del Consum i del Ple del Consell Català de les Persones Consumidores de recent creació, a més de participar en diferents consells i òrgans de participació i ser membres de les Juntes Arbitrals de Consum d’arreu del territori català.





    El Lluis Artigas Jorba va ser soci de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat:

Any    1993
Any    1994
Any    1995
Any    1996
Any    1997
Any    1998
Any    1999
Any    2000
Any    2001
Any    2002



Carta rebuda per el Lluis Artigas Jorba d'Esparreguera el 20 de novembre de 1998
 de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat de Barcelona, demanat ajuda per la
 "Caixa Solidària" totalment exhaurida, per fer front a la Campanya de Reis de la C.U.S.





Resguard d'ingrès efectuat per el Lluis Artigas Jorba 21 de desembre de 1998 a favor de la
  Campanya de Reis de la CUS a la Clinica Barceloneta, Clinica Figarola i Clinica Provença...